Urmariți-ne pe Facebook

Twitter

 

Fun Run 2018 – Aleargă pentru Mihaela

Singureni 2017
Bambini in Emergenza / Fun Run 2018 – Aleargă pentru Mihaela

Fun Run 2018 – Aleargă pentru Mihaela

Info

ROMA 8 APRILIE 2018 – FUN RUN

FunRun este cursa de stradă necompetitivă de 4,5 km, care va începe la orele 9:00, pe 8 aprilie, din Via dei Fori Imperiali, întâlnindu-se la ora 8:00 în Via Cavour. Este o plimbare în centrul istoric al Romei, unde toată lumea se poate simți ca un protagonist împreună cu familia, colegii de clasă, propriul câine, pe patine și așa mai departe. Sosirea se face la Circul Massimo, unde veți fi întâmpinați de muzică, animație, jocuri și multe organizații umanitare care va vor încânta toată ziua. Vom fi și noi acolo!

NOI ALERGĂM PENTRU MIHAELA: VREI SĂ VII CU NOI?

Achiziționând biletul de participare pe pagina dedicată nouă în rețeaua de donații, ne veți ajuta să realizăm visul Mihaelei, o fetiță de 4 ani abandonată la naștere de mama sa și care locuiește acum cu noi în centrul nostru de primire din România. În fiecare zi, Mihaela cere să aibă o familie nouă. Pentru a-i susține asistența maternală, avem nevoie de ajutorul tău. Participați cu o donație minimă de 15 €: veți primi numărul de cursă împreună cu tricoul Bambini in Emergenza și kitul pentru cursă.

Accesați site-ul accesați site-ul: https://www.retedeldono.it/node/25046 și participați cu o donație minimă de 15 €: veți primi numărul de cursa împreuna cu tricoul Bambini in Emergenza și kitul pentru cursă.

Info
Location: Roma, (Italia)
STATO: CHIUSO
DONAZIONI RACCOLTE: € 1.151