Urmariți-ne pe Facebook

Twitter

Donează acum

Bambini in Emergenza / Donează acum
„Luptăm în fiecare zi de mai bine de douăzeci de ani pentru a garanta copiilor abandonați și seropozitivi (HIV +) să se simtă ca într-o familie și să beneficieze de oportunitățile care până acum le-au fost refuzate”.

ALEGE ACUM CUM SĂ DONEZI

Image2

Donarea online este simplă și sigură. Transmiterea datelor pe site-ul nostru este protejată de sistemul de criptare SSL pe 128 de biți, cel mai avansat standard de criptare a informațiilor care călătoresc pe internet pentru a asigura securitatea eficientă în tranzacțiile online.


Image2

Sucursala de Cont Curent a Giurgiu pe nume la Fundația Bambini in Emergenza.

Moneda în Ron 

IBAN: RO18RNCB0148142082990001 

Swift: RNCBROBU

Moneda in euro IBAN: RO88RNCB0148142082990002  – 

Swift: RNCBROBU

Image2

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește, conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal.

Image2

Sponsorizarea este metoda ideală de a susține activitățile Fundația Bambini in Emergenza pentru persoanele juridice care doresc să se implice. Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Fundația Bambini in Emergenza atât în situația în care reprezentați o societate comercială

Image2

În urma numeroaselor solicitări, am creat o pagină care poate răspunde nevoilor și cerințelor actuale ale copiilor Fundației care va fi actualizată periodic. În acest fel, va fi mai ușor pentru cei care vor să ne susțină copiii în viața de zi cu zi, să aleagă să doneze un produs sau să plătească pentru un serviciu.