Urmariți-ne pe Facebook

Twitter

Donează acum

Bambini in Emergenza / Donează acum

„Luptăm în fiecare zi de mai bine de douăzeci de ani pentru a garanta copiilor abandonați și seropozitivi (HIV +) să se simtă ca într-o familie și să beneficieze de oportunitățile care până acum le-au fost refuzate”.

ALEGE ACUM CUM SĂ DONEZI

Donatie prin card de credit sau cont PayPal

Donarea online este simplă și sigură. Transmiterea datelor pe site-ul nostru este protejată de sistemul de criptare SSL pe 128 de biți, cel mai avansat standard de criptare a informațiilor care călătoresc pe internet pentru a asigura securitatea eficientă în tranzacțiile online.


Ne puteți sprijini și cu un transfer bancar


IBAN: RO18RNCB0148142082990001

Cod de identificare fiscală entității nonprofit/unității de cult 10096208

Sucursala de Cont Curent a Giurgiu pe nume
la Fundația Bambini in Emergenza

3,5% din impozitul pe venit

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală (asociație, fundație etc.) dorește, conform art. 82, alin. 6 din Codul Fiscal. Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit. Această suma nu reprezintă o sponsorizare sau donație. Ea este, în esență, o parte a impozitului pe venit deja achitat, care poate fi direcționată de către fiecare cetățean în parte către entitatea dorită de acesta. Dacă doriți să sprijiniți activitatea Fundația Bambini in Emergenza prin redirecționarea a 3,5% din acest impozit plătit statului pentru salariul din anul 2020, urmați în ordine pașii de mai jos, până la data de 25 Mai 2022.

Sponsorizări

Sponsorizarea este metoda ideală de a susține activitățile Fundația Bambini in Emergenza pentru persoanele juridice care doresc să se implice. Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Fundația Bambini in Emergenza atât în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în situația în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2021, în baza unui contract de sponsorizare.
» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
» Dacă sunteți microîntreprindere, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.
Pentru mai multe informații și detalii privind contractele de sponsorizare sau donațiile, nu ezitați să ne scrieți.