Urmariți-ne pe Facebook

Twitter

Pentru Firme

Bambini in Emergenza / Pentru Firme
Multe proiecte de afaceri ies dintr-un vis. Așa cum era și pentru copiii în situații de urgență. În multe proiecte de afaceri există afinități între valorile „familiei” și valorile care se mișcă în cadrul companiei, în special în afacerile de familie.

Companiile generează valoare pentru ele și mediul lor. De multe ori atunci compania devine și „familia” celor care lucrează acolo, indiferent dacă este proprietarul sau unul dintre angajații săi. Prin urmare, valorile și interesele corporative și valorile familiei se pot întâlni.

Căutăm sprijinul companiilor și fundațiilor de afaceri care sunt purtătoare ale acestor valori familiale și comunitare, de ajutor reciproc și solidaritate. O companie, fie ca afacere, fie ca fundație, poate adopta unul dintre copiii noștri și, în timp, va deveni mentorul și inspirația ei pentru viața viitoare.

Ce va primi una dintre „întreprinderile noastre de familie”:

Acces la tot conținutul referitor la copilul adoptat în zona noastră rezervată

Conținut media dedicat scris de experții noștri, pentru a fi distribuit în cadrul companiei

Acces la programul nostru de voluntariat corporativ

Scrieți-ne și vă vom oferi informațiile cele mai potrivite pentru realitatea dvs. de afaceri.

CINE NE SPRIȚINE

Bonassisa Lab susține Copiii în situații de urgență din 2018 și s-a alăturat imediat proiectului „Deveniți familia ei”, adoptând o fată și confirmându-i atât angajamentul social, cât și voința de a fi purtător de cuvânt și protagonist al inovației.

Urban Vision s-a alăturat imediat proiectului „Devino familia lui”, adoptând o fetiță

De câțiva ani, Fundația non-profit Zanetti a finanțat proiectul „O mamă și pentru mine”, un proiect în favoarea copiilor abandonați din România care prevede custodia a șapte minori la cât mai multe familii române („mame”).