Urmariți-ne pe Facebook

Twitter

Susținere la distanță

Bambini in Emergenza / Susținere la distanță

O ADEVĂRATĂ SCHIMBARE

Este o frază pe care o veți fi auzit sau citit des când vine vorba de adopții la distanță: veți schimba viața copilului pe care îl susțineți.

Cu programul nostru de susținere la distanță, schimbarea va fi chiar în fața ochilor dvs, în fiecare zi.

De fapt, prin susținerea unui copil veți avea acces la „ARCA” noastră, o zonă rezervată (pentru dvs.) și protejată (pentru copil) unde veți găsi videoclipuri, fotografii, documente, mărturii directe, actualizate continuu, care vă vor ajuta să vă urmăriți copilul în toate micile sau marile progrese zilnice și în momentele importante ale vieții sale. Și pentru a cunoaște cum sprijinul dvs. a contribuit la dezvoltarea copilului.

De asemenea, va fi activă întotdeauna o linie de chat care vă va permite să comunicați cu noi, să ne puneți întrebări și să lăsați comentariile dvs.

Nu a existat niciodată o modalitate mai ușoară de a fi atât de aproape de un copil, chiar și la distanță.

NU DOAR DONAȚII, CÂT MAI ALES O O FAMILIE

Ce ne dorim, este să le găsim o familie chiar și la distanță pentru cei în cazul cărora adopția în termenul juridic, nu este posibilă sau când sunt greu adoptabili. Susținerea lor la distanță are aceeași valoare pentru noi ca o familie reală și, în realitate, nu există părinți infiniti, rude, frați sau prieteni. Acesta este motivul pentru care nu căutăm sute de donații, ci doar cele care să servească nevoile copiilor și numai de la un număr restrâns de persoane care decid să fie singura și de neînlocuit mama și tatăl lor, bunicul și bunica, frații și prietenii. Puține, dar adevărate puncte de referință pentru un copil abandonat, care are nevoie disperată de certitudini.

Devino Soră sau Frate

Dacă doriți să oferiți un frate sau o soră, deși de la distanță, copilului dumneavoastră, căutăm familii care să adopte ”adopte” unul dintre copiii noștri.

Devino Mamă sau Tată

Dacă vrei să fii la fel de important ca o mamă sau un tată pentru unul dintre copiii noștri, vei fi singura mamă și singurul tată al acelui copil.

Deveniți Prieten sau Prietenă

Dacă există și loc pentru un nou prieten mic, indiferent dacă este pentru copilul tău sau pentru copilul unui prieten, poți crea o nouă prietenie.

Deveniți Bunică sau Bunic

Dacă vrei bucuria unui (alt) nepot, să-i oferi tot ce ai învățat, unul dintre copiii noștri își așteaptă cei patru bunici.

CE VEI GĂSI ÎN ZONA REZERVATĂ

Alăturându-vă programului de Susținere la Distanță, veți sprijini un copil de la centrul nostru de primire din Singureni, jud. Giurgiu. Copilul cu care veți fi asociat va fi identificat de Bambini in Emergenza.

Numai cu ocazia campaniilor publice dedicate unui anumit copil va fi posibil să-l vezi mai întâi pe copil și să asociezi donația cu acel copil.

În termen de o săptămână de la donația dvs., veți primi prin e-mail ID-ul de utilizator și parola pentru a accesa Zona restricționată pentru, Bambini in Emergenza „ARCA” noastră, unde puteți vizualiza conținut audio-video, fotografii, documente și informații despre copil, colectate pe zone tematice.

Fiecare rol din familie, părinte, bunic, soră sau prieten, va corespunde unor conținuturi diferite și dedicate. Te vei simți cu adevărat parte a familiei sale!

Iată tipul de conținut pe care îl veți găsi în zona rezervată:

CUM SE FACE MAI MULT

Dacă nu puteți atinge suma necesară pentru a îndeplini rolul dorit în familia unui copil, implicați-i pe cunoscuții dvs. să devină împreună mama sau tatăl sau bunicul unuia dintre copiii noștri.

Colectează contribuții la birou, cu prietenii, cu un eveniment mic sau pe Facebook. Fiecare donație, chiar cumulativă, va avea posibilitatea de a accesa zona rezervată cu conținut dedicat.

Veți putea urmări creșterea copilului pe care îl susțineți, văzând cu mâna (tot prin secțiunea „pușculiță”) cât de mult contribuția dvs. îl ajută pe cel mic să crească.

CENTRUL NOSTRU ANDREEA DAMATO

LEGGI LE TESTIMONIANZE DI CHI HA GIÀ DONATO

Lucia

"Întâlnirea cu copiii Fundației te face să te simți în viață și te face să-ți trăiești viața mai bine, deoarece te face să regândești totul, nu mai presupui că totul ți se cuvine , începi să apreciezi lucrurile simple din viață."

Miriam

"Ce putem face pentru ei este să le oferim dragoste, până în ziua în care toți vor avea DRAGOSTEA unei mame și a unui tată!"